Beautiful, Sustainable.

Exclusieve sieraden | duurzaam goud

Shop Now

Duurzaam Goud

Wij zijn de eersten in Nederland die sieraden van goud afkomstig uit elektronisch afval maken. Sinds 2015 zetten wij ons vanuit ons hart en vanuit een diep geloof in de circulaire economie in voor een duurzamere wereld.

Exclusieve Sieraden

Liefde en met toewijding handgemaakt. Een magische combinatie voor een mooi sieraad. Onze talentvolle goudsmid Judigje maakt al onze sieraden van duurzaam en 100% conflictvrij goud in haar atelier in Utrecht.

Voor een Betere Wereld

Wij staan voor een betere wereld voor iedereen. Daarom gaat van elk verkocht sieraad een deel van de opbrengst naar lokale projecten in Zuid–Amerika.

Onze sieraden zijn 100% conflictvrij. Ze zijn gemaakt van goud uit oude elektronica, zoals mobiele telefoons. Wij willen dat onze sieraden bijdragen aan een toekomst waarin we goud niet meer uit vervuilende goudmijnen halen, maar uit de ‘urban mine’ in onze eigen achtertuin. Sinds 2015 zijn wij de eersten in Nederland die zich met hart en ziel inzetten voor dit doel. En met succes!

Een duurzaam sieraad met een verhaal. Een uniek sieraad. Handgemaakt, voor jou. Draag onze sieraden met trots, want je draagt bij een betere wereld.

Armbanden Mara & Villosa | duurzaam goud
naar de shop →

Colliers Mara & Villosa | duurzaam goud
naar de shop →

Oorbellen Mara & Villosa | duurzaam goud
naar de shop →

Ringen Mara & Villosa | duurzaam goud
naar de shop →

New Products

Maak kennis met onze eerste lijn sieraden van 100% conflictvrij en duurzaam goud.

Blog

Onze laatste updates.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen en nieuws.

Snel Winkelen